fredag 24 februari 2012

Hejsan hoppsan!

Här har det vart väldigt lugnt ser jag, sorry... Men har typ vart död i sjukdom, fy f-n för feber och förskylningar.Både jag och Nelly har vart gör sjuka i flera dagar, som tur är så har nog både lillkillen och C klarat sig :)
Skall inte beröva eran tid med att berätta hur hemskt sjuka vi varit, kan bara hoppas att ni inte får genomlida samma skit....

Nu till lite mer spännande saker, har nu beställt min kollektion på Zelected by Houze, så alla söta som är intresserade av en visning hemma med mysig kväll och fina inredningsdetaljer, så är det bara att höra av sig så kommer jag som en il =)
Detta är ett jätte fint märke med prisvänliga saker som visas i hem miljö, varför inte ha det som en del i en tjejkväll, för det finns väl inget som är så mysigt som att inreda och göra det fint hemma?!

Imorgon skall mamma Sandra festa till det lite med fina tjejor och en helkväll plus morgon utan barn, hur skall detta sluta kan man undra.. Och eftersom C oxå skall ut så får väl vi helt enkelt ta hand om varandra, undra om man hittar hem efter ett och ett halvt års nykterhet... Ni får alla smaskiga detaljer på söndag ;)

Här kommer lite mysiga bilder från veckan, när sjukdom råder i huset finns inga krav på hur man skall sova <3





<3<3<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar