lördag 3 mars 2012

Efterbild

Här är den nya tapeten i köket, blev så fint o ljust:)
Badrummet blev toppen det med,syns tyvärr ingen skillnad på kort så det får ni komma hit o titta på;))

måndag 27 februari 2012

Före bilder

Helgen!!

Ja helgen den blev hård:)
Började i fredags med massa mys hemma,C kände sig lite krasslig så vi dega bara i soffan med thai mat o godis:)

Lördagen spenderades med shopping,mys med pappa,hans tjej o barnen i haga,mysig fika o många fina söta butiker:)
Vidare till barnens farmor o farfar för att lämna de små,Emil han stannade me morfar:)
Hem äta duscha o försöka bli schnyggg,hann ända till föningen av håret innan telefonen ringde o det va bara o slänga sig i bilen o in till mölndal o Milian! Han var inte riktigt nöjd med livet behövde lite mamma boost,så efter en o en halv timma så begav ja mig hem igen:) sminket åkte på o fest blåsan åkte på,vidare in i en taxi o hem till S o massa fina tjejer!
Kvällen blev blöt mycket blöt,shit två glas vin så va jag förstörd :D

Sen åkte vi in till gbg,o jag förstod nu varför jag aldrig går ut där inne,går ju faaan inte o röra sig o svin dyrt är de med,tacka vet jag kba;))

Klockan blev halv fyra innan jag fick lägga huvudet på kudden o hur lätt va det sen o sova då,när det inte fanns ett enda barn hemma!?!
När vi väl somnat sov vi till tolv,till tolv o utan att vakna,hallå hur längesen va inte det då,jag föddes på nytt;))

Söndagen spenderades med att tvätta o rensa ur kök och badrum för det kom en firma idag o skall måla o tapetsera,spännande o skönt att förnya lite:)
Bilder kommer imon när det är klart!!

Sov nu gottit
<3<3<3

fredag 24 februari 2012

Prinsessan

Tycker det är så gulligt med våran nya sessa i kungahuset, förstår inte varför det skall vara så negativt.. Det är en stor sak i Sverige, även om kungahuset dras med skandaler osv så är dem stora för Sverige, det är dem som är våran reklampelare.. Sluta klaga och glädjs med dem istället, alla som har fått barn vet vilken känsla dem har nu=)
Så idag när namnet på den lilla skulle till känna ges så satt jag och syrran bänkade framför tvn med varsin sån där special bakad tårta som var för hennes skull, nördiga men ja vi älskar det och grät säkert både en och två skvättar när klippet på den stolta pappan som berättar att hon är född visades.
Däremot vet jag inte riktigt ännu om jag gillar Estelle, tycker det är lite hårt, men som med allt annat så vänjer man väl sig...
Tycker i alla fall om kunga huset och framför allt Viktoria för att hon är sig själv och vill inte framstå som någon bättre utan vill vara som oss...Så det så...

Nä nu är det sängen!

<3<3<3

Armbandet

Här är det ljuvliga armbandet jag bestämde mig för att köpa för min vist hos Louisesmycken =)
Visst kommer jag bli såå snygg i det;)

Hejsan hoppsan!

Här har det vart väldigt lugnt ser jag, sorry... Men har typ vart död i sjukdom, fy f-n för feber och förskylningar.Både jag och Nelly har vart gör sjuka i flera dagar, som tur är så har nog både lillkillen och C klarat sig :)
Skall inte beröva eran tid med att berätta hur hemskt sjuka vi varit, kan bara hoppas att ni inte får genomlida samma skit....

Nu till lite mer spännande saker, har nu beställt min kollektion på Zelected by Houze, så alla söta som är intresserade av en visning hemma med mysig kväll och fina inredningsdetaljer, så är det bara att höra av sig så kommer jag som en il =)
Detta är ett jätte fint märke med prisvänliga saker som visas i hem miljö, varför inte ha det som en del i en tjejkväll, för det finns väl inget som är så mysigt som att inreda och göra det fint hemma?!

Imorgon skall mamma Sandra festa till det lite med fina tjejor och en helkväll plus morgon utan barn, hur skall detta sluta kan man undra.. Och eftersom C oxå skall ut så får väl vi helt enkelt ta hand om varandra, undra om man hittar hem efter ett och ett halvt års nykterhet... Ni får alla smaskiga detaljer på söndag ;)

Här kommer lite mysiga bilder från veckan, när sjukdom råder i huset finns inga krav på hur man skall sova <3





<3<3<3

söndag 19 februari 2012

Jag vann:)

Hihi första gången jag vann något,så kul :)
Va med o tävlade på D:s blogg o vann smycken till ett värde av 149:-
Så nu skall jag sätta mig o kolla igenom alla fina saker hennes syster gör! Återkommer med bilder sen när jag fått dom:)

<3<3<3